2025-07-02
🍔 啟德篇・返尋味系列|呢間漢堡真係有料到!今日同老婆行到啟德,無意中撞入咗呢間裝修夠chill嘅 N+ Burger,估唔到真係好食到會記住個味!💥最驚喜係個醬汁——經典漢堡個 N+ Au Jus 醬,鹹香中帶牛味,配埋酸瓜、芝士、生菜、嫩牛肉,一啖已經認住幾時返嚟食😭!🍟 配菜方面兩款都正,Wedge Cut 脆香又厚身,Crispy Fries 夠爽口冇渣感;老婆嗰杯升級版 22oz 有汽檸檬水清爽解膩,連我嗰杯冰牛奶咖啡都飲出驚喜,香滑冇雪味,回甘夠香!📋 餐廳資料:📍 N+ Burger(啟德店)📅 日期:2025年7月1日💰 總消費:HKD $262📌 地址:九龍城啟德承啟道38–39號啟德體育園啟德零售館2 1樓M2-102號舖🍽️ 餐點內容:1️⃣ N+ 經典漢堡套餐($118) ・主食:經典漢堡(N+ Classics Original) ・配菜:脆薯角(Wedge Cut) ・飲品:冰牛奶咖啡(Latte Iced) ➡️ 牛味香濃、酸瓜解膩,配上惹味牛肉醬汁,一啖就知唔平凡!2️⃣ 松露牛胸漢堡套餐($144) ・主食:松露牛胸漢堡(Premium Truffle Brisk
📋 餐廳資料:
📍 N+ Burger(啟德店)
📅 日期:2025年7月1日
💰 總消費:HKD $262
🍽️ 餐點內容:
1️⃣ N+ 經典漢堡套餐($118)
・配菜:脆薯角(Wedge Cut)
・飲品:冰牛奶咖啡(Latte Iced)
2️⃣ 松露牛胸漢堡套餐($144)
・主食:松露牛胸漢堡(Premium Truffle Brisket)
・配菜:脆薯條(Crispy Fries)
・飲品:有汽檸檬水(升級至 22oz 無冰)
➡️ 松露醬夠香,牛胸肉軟腍入味,配埋沙律菜好解膩,真心高質!
❤️ 情侶位推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟
坐位闊落舒服,打卡一流,靜靜地約會食漢堡都可以好甜 💑