突然間好想同朋友去食烤魚雞煲和串燒!🤪朋友介紹呢間喺土瓜灣嘅小店,性價比高,又坐得舒服,飲品食品嘅選擇都好豐富!餐廳嘅選擇好多,有雞煲烤魚串燒等等仲有唔少嘅火鍋配料俾你選擇可以食到滿足!就算係烤魚啊,都有三個味道選擇,好似我港式麻辣烤魚、泡椒酸菜烤魚及蒜香烤魚,除此之外,仲有雞煲同埋羊腩煲㖭😎亦都有涼拌小食、炸物串燒同埋火鍋配料,火鍋配料嘅種類好多啊,有大受歡迎嘅安格斯牛同埋西班牙黑豚肉,仲有好多菜類我哋叫咗蒜香烤魚$268除咗烤魚,仲有唔少配菜好似芽菜萵筍薯仔洋蔥豆卜等等,好豐富既湯底!美國肥牛 $88正!肥膏和肉比例合適😊皇帝菜$38平時好少見出街有得食!皇帝菜好有益!有十分豐富的維生素A、維生素C🤭燒韮菜$15調味唔錯,烤到好juicy, 唔係乾爭爭燒羊肉串(2串)$28正!孜然粉既份量控制得宜!羊肉肥膏和肉比例合適😊樽式汽水🥤$12食物真係唔錯,仲要價錢係好平,下次再黎試雞煲!串得喜 (土瓜灣)土瓜灣落山道96號橋發大廈地舖

突然間好想同朋友去食烤魚雞煲和串燒!🤪

我哋叫咗
蒜香烤魚$268

美國肥牛 $88
正!肥膏和肉比例合適😊

皇帝菜$38

燒韮菜$15
調味唔錯,烤到好juicy, 唔係乾爭爭

燒羊肉串(2串)$28
正!孜然粉既份量控制得宜!羊肉肥膏和肉比例合適😊

樽式汽水🥤$12

食物真係唔錯,仲要價錢係好平,下次再黎試雞煲

串得喜 (土瓜灣)
土瓜灣落山道96號橋發大廈地舖
2023-03-22