2018-04-13 287 views
相當年咖啡弄岩岩黎香港果時,排隊排到癲曬,排到落街。幾年後,而家風潮過左,唔洗再等幾個鐘,但夜晚都要響門口等十分鐘先入到。兩個人入到去坐中間大枱要搭枱。 佢地最每人一定要叫一杯野飲,其實就唔係好想飲野,係想食佢d野,不過冇計啦,是旦嗌左一杯水果茶,一d都唔好飲,取消左呢個規則最好。叫左兩樣野,香蕉朱古力冰淇淋鬆餅同鴨胸沙律。兩樣野食份量都超大,好足料。以前d人都係慕名黎食鬆餅,但我反而覺得鴨胸沙律更加出色!鴨胸沙律d鴨胸食極都有,厚切而且好好味,唔太鹹,沙律個味開胃。香蕉朱古力鬆餅反而有d失望,四大舊麵粉團,望到好飽,就算有d雪糕響隔離,都覺得好干。

2017-01-19