(Non-member)
2009-05-25 375 views
為左慶祝老豆出b仔, 一家人去左呢間酒家食飽魚~ 叫左個唔記得每位千二定千六的套餐~翅: 唔錯鮑魚: 十九頭日本吉品鮑~ 或者我未食過日本鮑, 味幾濃~ 其實我唔知點叫整得好 XD魚肚+鵝掌: 好食, 個魚肚lum度/彈牙度剛剛好~炒飯/ 面: 要左富豪炒飯~ 落左好多瑤柱, 未食己經聞到好香~ 炒得好乾身, 一d都唔油! 好食!雞: 餐牌寫炸子雞, 我亞媽問可唔可以蒸instead, 部長話得~ 一上菜原來佢用荷葉墊底, 將隻雞斬件, 夾埋d金華火腿同冬菇片一齊蒸 真係估唔到套餐改餸都整得咁有心思, 真係好貼心~ 不過隻雞一碟都係油/水 XD 雞d味我諗係雪雞杏汁燕窩: 好食~ overall 很滿意, 但係真係唔知價, 唔知值唔值lor~

翅: 唔錯
魚肚+鵝掌: 好食, 個魚肚lum度/彈牙度剛剛好~
杏汁燕窩: 好食~