官塘區叫做比較好既食店, 同事們有咩喜慶日通常都但求就腳係呢到請客,今日到我標尾會, 2 位同事請我食晏 。Book 左1 點鐘, 人客不過一半, 平時通常都有8成客, 經濟唔好, 工廠區客食晏但要求果腹據多, 30 多元一個食個晏當然就其門如市 。一個女生男相既女伙記粗聲粗氣地迫客落單, 轉個頭就叫你自已寫紙, 實在不要得 !! 今日叫左吉列咖哩豬扒飯 $58 套餐有麵鼓湯 + 飲品 食過一次吉列豬扒只係微溫, 出奇地今天吉列豬扒飯係即炸好, 炸粉雖有點厚, 但香脆不太油, 份量約有一大塊左右, 加埋我最愛既日本甜咖哩送飯更是一流, 往往自己紀錄食甜咖哩會一口氣隊下2.5碗飯, 今次不經意在傾談中橫掃一碟咖哩飯亦無難度。而開粉麵鼓湯和奶茶也則一般貨色, 但奶茶既奶比較重手 各人也讚今天的食物, 而我認為加了價而做好點是必然的 。
今日到我標尾會, 2 位同事請我食晏 。

今日叫左吉列咖哩豬扒飯 $58 套餐有麵鼓湯 + 飲品

而開粉麵鼓湯和奶茶也則一般貨色, 但奶茶既奶比較重手

各人也讚今天的食物, 而我認為加了價而做好點是必然的 。
好多汁送飯
$58 (Lunch)
好多汁送飯