我今晚要返通宵,透過某外賣平台,於下午4點半為一家五口人,預訂餐點晚上7點15分送抵,落單後收到email確認埋,就爭取時間休息瞓下,到7點瞓醒睇下送餐進度,先見到外賣平台約5點半左右既email通知: 「曼谷食堂 Bangkok Canteen (銅鑼灣) 必須取消你的訂單」,內文並沒有交代原因。Oh!My God!算點先仲係「必須」咁巴閉😠!我明白今日係母親節,又剛減低咗限聚令要求,多番生意好忙,我都理解既,不果真係太忙做5到外賣,咪5好做囉!何妨我咁早落單,打開門做生意,係咪都有預算先!我又有留聯絡電話,有乜苦衷都好,乜都好係咪有責任盡快通知聲先,5通預咗個個客落單後,要下下check住個email,會5會被取消訂單咩!大佬呀!今晚母親節,臨時改出街食又人多又等位,再落外賣單又未必嚟得快,我仲要趕住返工,實在太過份!咁算係乜野服務態度先,乜野生意模式先!🤔😑外出食飯或叫外賣既野,總會有機會遇到唔愉快既經歷,每次我都係算數,咪以後5幫襯囉!今次我真係超嬲,做生意唔係咁既!不由得迫住花時間落呢段劣評,希望提醒大家,記住外賣落單後,要守住個email,費時被「必須取消訂單」都5知,冇得
!咁算係乜野服務態度先,乜野生意模式先!🤔😑
,做生意唔係咁既!不由得迫住花時間落呢段劣評,希望提醒大家,記住外賣落單後,要守住個email,費時被「必須取消訂單」都5知,冇得食都飽哂,谷氣谷飽哂囉!多謝哂,曼谷食堂!帶俾大家最新既訂餐注意事項,唔該哂!

2020-05-10
Delivery