2014-08-11 4768 views
想搵個舒服啲既地方食個飯,因為有小朋友,所以間左呢度,環境是真的不錯啊。7,8成滿的場,以呢個價錢算不錯。6個成人加一個小朋友,男士係大食型,哈哈 所以叫超多東西。有點喊,可能本人不太好重口味 蠻香的,爽口但唔鮮味,唔值呢個價吧就pizza一個,哈哈,底搓得唔算好薄反而青口幾鮮甜,但完全係食唔飽的東西還可以啦 不太濃的牛肉味,叫medium 都拿捏得幾好,不過唔值 300 蚊一般出面食到的心太軟,但貴出面一倍意大利飯係比較出色的main course,夠香濃又不太膩,帶子還可以仲叫左2個咖哩,配香飯及印度薄餅,羊比雞好吃得多! 香飯調得幾好,香料不會過多,薄餅亦夠鬆軟香口。總結,食物只有一半值得再吃,環境是清靜的service也好,唯感覺不值吧,未必會再來

7,8成滿的場,以呢個價錢算不錯。
6個成人加一個小朋友,男士係大食型,哈哈 所以叫超多東西。

有點喊,可能本人不太好重口味

蠻香的,爽口但唔鮮味,唔值呢個價吧

就pizza一個,哈哈,底搓得唔算好薄

反而青口幾鮮甜,但完全係食唔飽的東西

還可以啦

一般出面食到的心太軟,但貴出面一倍

2014-07-25