同男朋友兩個人去任食雞煲。平時啲雞煲係任食配料打邊爐,今次終於可以無限添食雞,夠晒惹味!雞煲嘅味道濃郁,質素OK。如果雞肉可以走油就應該會更加香口啦。黑椒豬手煲都好重黑椒味,而且豬手夠晒淋亦都好煙韌!我覺得好歡喜嘅係佢勁多打邊爐嘅配料。蔬菜粉面丸類,仲有海鮮添。我哋叫咗一個沙嗲湯,佢呢隻沙嗲湯係似馬來西亞嗰款,食得出有蝦米味。我哋揀左$29x升級左食和牛放題,和牛啲雪花好靚,牛肉味都好重!好可惜前面食得太多雞煲同豬手,所以叫唔到太多和牛。最後覺得驚喜嘅係佢真係好多甜品同埋嘢飲。我好鍾意馬蹄爽,估唔到喺呢度都見到佢。佢啲韓式嘢飲都好好飲。餐廳仲送咗一人一支消毒酒精添。

黑椒豬手煲都好重黑椒味,而且豬手夠晒淋亦都好煙韌!

餐廳仲送咗一人一支消毒酒精添。