好耐冇見好友,加上慶祝生日,所以選此慶祝, 完全無諗過會有咁差既經驗!我經openrice book 咗6:45pm, 90分鐘限時所以可以食到8:15。。。但到7:45已經同我哋講得返30分鐘,如果要叫甜品快啲叫,因為要花時間整。。我哋知道要還枱,但咁無禮貌同客人講野。都未試過! 所以我哋決定唔叫甜品(雖然我朋友生日)當佢地知道我哋唔叫甜品後,就開始不斷收野,每食完一碟或飲完杯野,即刻收走。。到八點仲即刻俾張單我地要我哋埋單。。(唔係到8:15??)我埋單問係咪可以坐到8:15。。。個侍應無答我!我哋繼續傾計(其實未飲晒d野)。。個侍應又走黎話佢個客黎咗要我哋走。。what? 根據booking 佢哋應該知我哋張枱食到8:15。。。咁佢個客應該都係book 8:15 or 之後?所以成餐飯完全不被尊重,我哋已經唔介意坐扶人電梯口,亦唔出聲話佢地單手拎住我地二杯野飲同我地講無手放d飲品喺枱面,叫我地自己喺佢手上拎。。。。完全唔可以想像喺尖沙咀一個咁靚商埸,有間咁差餐廳!!