真心唔太明點解會有咁多好評...說話住左係附近已經十幾年 都從來未幫襯過依間餐廳因為依間餐廳在網上超高好評 位置不多 所以經常落樓下搵好東西食時 往往都沒位置 要訂位才能有位置咁今日難得要請假放長假 就早一個星期就訂定位 幫襯當日是星期六 為免被店家起我底 不寫光顧時間了當時坐滿人 服務員殷勤有禮貌 環境不錯 氣氛也是很好的西餐廳 開始的一切都很美好 所以我都叫多左幾樣食物2個主餐+套餐+燒生蠔以下我會以5分為滿分去逐一評論食物首先來的是+了40多元套餐的蒜蓉包+沙律蒜蓉包3分一拎上手就知唔得 是凍的 還好蒜蓉味ok 脆度還剩一半 但包邊位已經變韌沙律3分菜都是急凍貨 很正常 很多餐廳都是用急凍貨 但出事的是醬 不知道是不是自家製 還是我個人口味問題 覺得醬汁很酸很重芝士味 但不是香的芝士味 是偏向很咸很蘇的那種 連我這芝士迷都差點頂不順再之後來個芝士燒生蠔2分芝士味很香 可惜生蠔超不新鮮 很腥很臭 濃濃的芝士味都蓋不過臭腥味再之後便是主菜 安格斯牛扒+原隻龍蝦(配薯條)安格斯牛扒配薯條3分我是叫了5成熟的 牛扒沒有牛味
真心唔太明點解會有咁多好評...

說話住左係附近已經十幾年 都從來未幫襯過依間餐廳

2個主餐+套餐+燒生蠔

以下我會以5分為滿分去逐一評論食物

首先來的是+了40多元套餐的蒜蓉包+沙律

蒜蓉包3分

沙律3分

再之後來個

芝士燒生蠔2分

再之後便是主菜 安格斯牛扒+原隻龍蝦(配薯條)

安格斯牛扒配薯條3分
我是叫了5成熟的 牛扒沒有牛味 只有調味過的鹽味 牛扒超多筋 很難切或者很難咬 唯有薯條叫做香口好食

原隻龍蝦配薯條2分
完全是龍蝦BB 望落超細隻 但叫做有膏 但食落極失望 食得出完全唔新鮮 肉質超霉 超韌 同樣得薯條好食

最後就係甜品+飲品
甜品2件蛋糕 1分
未食過咁難食既甜品 比樓下麵包舖賣的甜品都要差 應該都是隨便買的急凍貨 食左1啖就放棄了

飲品3分
凍檸茶 正正常常 但上面完全無冰 只有微凍

總結:
真係好耐未食過一間咁伏既餐廳 完全同網上好評對不上 不知道是不是轉了廚師 成餐飯無一樣是會覺得好食的 真係太差了