2021-05-02 154 views
讚1.啲酒係保持得幾好,店員亦真係識既,已經好過另一間2.送酒既小食都多野揀既彈1.一個鐘一百八十,望落唔貴,但去到雪櫃一望,四個雪櫃入面,一個梅酒一個燒酌,兩個清酒但有一個係要另外再加錢,每個雪櫃得十六到廿枝,比起同區或者尖沙嘴都有清酒放題果間既選擇都少2.清酒既選擇整體上都係偏峰既,飲左五款,都係質感偏淡咁,似乎揀酒方面要再努力下3.食物我個人認為係最有爭議既,最大問題係價錢,$58一碟昆布鹽薯條,$78一條明太子(仲要係輕輕搵火燒過就算,大佬你放幾片紫菜係隔離比我包住食都好丫),$58一碟枝豆,呢啲價位就算係專做日本人生意既居酒屋都無咁狼嘛。質素亦好普通,枝豆係煮得過鹹而少少夾生,明太子燒得唔夠香

1.啲酒係保持得幾好,店員亦真係識既,已經好過另一間
2.送酒既小食都多野揀既