2022-11-23
Lunch嚟到旺角,我哋嚟到女人街搵食,朋友想食日本嘢,我哋喺出面見到鋪頭裝修得幾靚,嘢食價錢又算平就入咗去試,點知就中咗伏...😥極上北海道帶子丼定食睇圖見到個丼有幾款刺身仲要定食都係88蚊好抵咁,上枱睇落都幾豐富,點知個沙律一放落口係咸到食唔到第二啖,個麵豉湯係凍冰冰嘅,應該裝完就放咗喺度好耐😓刺身丼有三文魚,帶子,三文魚子,一隻蝦同玉子,隻蝦食落有d腥味唔係好新鮮,其他刺身食落其實正常味道,不過都冇乜心情食落去😓黑蒜油蝦球拉麵個餐包埋兩件三文魚壽司,望落乾爭爭衰過爭鮮😂蝦球雖然幾大隻,但食落好大陣雪藏味😓拉麵食落冇咩特別,朋友形容係阿信屋買一包包拉麵自己煮都好食過佢😂見到裝修幾靚幾寬敞又坐得幾舒服,點知原來係因為冇乜客先咁多位,一坐低斟嘅仲以為係熱茶,點知只係水,係間唔合格嘅日本嘢餐廳😓奉勸大家唔使試#foodie #旺角劣食 #女人街 #拉麵 #hkig #hkfoodieblogger #hongkonger #foodblogger
極上北海道帶子丼定食
黑蒜油蝦球拉麵