2016-08-05 3021 views
倫哥私房菜難訂位,所以早一星期就訂左4人位😁一去到...嘩😱係個包箱房間!依個設計唔錯,又有冷氣又有電視同wifi!談天說地又唔會比人吵住,一邊打邊爐一邊睇電視再一邊吹水,爽丫😁😁工作人員真係值得一讚,唔知係咪個個都經老細訓練下出黎...個個都好有禮貌又態度超好!打邊爐中段因食物痴底,員工都願意幫我地換,比著其他食店...唔黑面對客人已是仁慈😂😂一開頭先食雞煲,我地食左2輪就開始轉打邊爐,一決定轉打邊爐就無得反轉頭食雞煲啦😆先說雞煲,叫左中辣,初入口又唔覺好辣,但都食到雙唇變左孖潤腸😅😅😅雞肉幾彈牙嫩口,幾好食!任飲飲品方面:五花茶及汽水五花茶較甜,比較似糖水!另外會送一渣西瓜汁,但味道唔太好,而且又唔夠冰凍!似西瓜沙多過西瓜汁,應該唔加水溝淡,係原隻西瓜搞碎制造出黎,可能西瓜唔係當造所以唔甜唔好飲!2碟熟食:飽魚及聖子飽魚個汁唔錯,個口感都彈牙聖子第一次食唔太熟,員工話幫我地同廚師跟進,再蒸熟反比我地,但洗得唔太乾淨,有仲有沙食到😰終於到打邊如要再食牛,38蚊另外聖子同帶子都不包任食範圍選擇湯底:龍蝦湯底(另加30蚊)龍蝦好失主,肉竟然梅既...我食了一小口,成隻唔食😰😰而且湯底又無
任飲飲品方面:五花茶及汽水
五花茶較甜,比較似糖水
2碟熟食:飽魚及聖子
飽魚個汁唔錯,個口感都彈牙
終於到打邊

如要再食牛,38蚊
另外聖子同帶子都不包任食範圍

選擇湯底:龍蝦湯底(另加30蚊)
龍蝦好失主,肉竟然梅既...我食了一小口,成隻唔食😰😰而且湯底又無咩又唔會覺鮮甜😑😑😑

食物的款色較少,每次落單叫蝦,想話比多d,唔想係禁按鐘再下單,但佢都係落一次單都只比4隻(人頭計,每人一隻),比較麻煩!雖然佢地可能唔想浪費食物,但我次次都係禁落單要蝦...好麻煩
其實食物質素都不過不失,都係大路野,無特別😅
不過食一次夠,真唔太抵食,價錢與價值不合比例😕食物質素都一般,不過不失!唯一賣點係服務態度好好!

4個人埋單$1213

2016-08-04
$303 (Dinner)