2019-07-22
話說昨晚被各大社交媒體瘋傳元朗暴行之後,嬲到訓唔著,拖住一身疲憊終於撐到6點,可以搵方法氹返自己!吃貨 當然係以食物慰勞自己啦😂為免再失望,加上唔信邪😂今日一定要 吃雞👍🏻👍🏻👍🏻一邊傾住電話匆匆走入去既我,好好彩地唔需要等位就有位置坐了。急急地指住餐牌上既字就用手勢點餐😂等上餐時 睇下我既身體語言溝唔溝通到啦😂上餐啦😜介紹返先叫左素炸雞😊佢地標榜係似我地童年既回憶「K@C」,又試下先😉素炸雞:雞既皮有點似某牌既都,但比較脆身!而入面既肉係用Superfood,感覺冇咁邪惡😂裏面嘅味道有啲香料嘅味,咬落去都有啲琳琳地嘅感覺,係比棉花糖硬少少嘅質地。味道都唔錯但係份量略嫌細咗少少。impossible meat 大啡菇黑椒漢堡:黑椒嘅味好濃,大啡菇略嫌唔夠大😜包入面有苜蓿牙,個漢堡扒感覺比硬生。好似平時食嘅漢堡扒嘅感覺而且味道比 beyond meat 濃郁,但肉汁就唔夠beyond meat咁多。平個靚分先:素炸雞 3.5分impossible meat大啡菇黑椒漢堡 3.5分
為免再失望,加上唔信邪😂今日一定要 吃雞👍🏻👍🏻👍🏻
上餐啦😜介紹返先
平個靚分先: