2008-07-02
見到大家都講到宵夜都咁好就去試下啦,試下有幾扺我地book左,但遲左去,因為未full哂,所以都即刻有位之後即刻拎生蠔呀青口呀o個d食,普普通通啦,龍蝦仔好甜,食得最多,但之後冇哂冇得拎生蠔好似有兩種,臨尾o個時佢加多左d,大隻d既,係salty d既刺身隻鯛魚好味,三文魚就普通啦,玉子就只得個甜字之後食熱盤,羊肉又鞋,成舊石頭咁,但冇so味朱仔骨好食,但拎左一次就冇左喇意大利飯幾好味蘿蔔糕勁林,一pat pat咁燒烤野一係企o係到等,一係就凍哂,雞軟骨唔好味,但d姑勁好味,勁甜粉麵檔又超好,可以只要餸到甜品,只得兩種mousse蛋糕,仲以為有chesse cake,仲一早比人拎哂窩夫就反而好好味,又熱又脆,但拎左一個就收埋左個麵包布甸都好好味,好似燉蛋仲有,其實點解大家話d雪糕係Haagen-Daz,個綠茶味Haagen-Daz都唔係咁既色,而且都唔係咁既味啦,我個人覺得朱古力味應該係dryers沖野飲係自己沖,但沖到勁難飲, 自己唔識沖, 之後我地拎左杯淨糖水返泥沖野飲, d waiter又以為係水, 裝左入去waiter冇咩問題, 但個刺身師傅就唔多好,好似死人咁,一d笑容都冇,
我地book左,但遲左去,因為未full哂,所以都即刻有位
刺身隻鯛魚好味,三文魚就普通啦,玉子就只得個甜字
之後食熱盤,羊肉又鞋,成舊石頭咁,但冇so味
朱仔骨好食,但拎左一次就冇左喇
意大利飯幾好味
蘿蔔糕勁林,一pat pat咁
粉麵檔又超好,可以只要餸
窩夫就反而好好味,又熱又脆,但拎左一個就收埋左
個麵包布甸都好好味,好似燉蛋
waiter冇咩問題, 但個刺身師傅就唔多好,好似死人咁,一d笑容都冇,又冇禮貌,其既都好好,特別係粉麵檔o個個
可能因為我地遲去到,我地成10點半先去到,差5多咩野都冇refill
係食哂d野都冇人refill
所以只係食得好少