2013-11-05
1956 views
因同事介紹話佢抵食 (可能係講緊放題!)我夜晚成 9 點先入去,已經冇乜人,得返少貓三兩隻,但因為湊住對B,冇可能慢慢食放題!唯有點 2 個麵 + 散叫壽司啦得幾個客,但烏冬都等左 20分鐘先第一碗到,再等 10分鐘先第二碗黎 (即30分鐘)d 餸少到喊, 1. 叉燒拉面, 得4舊, 好多肥位, 仲比勁多唔好食既菜! D 拉面又"林"晒, 發脹咁!2. 豬扒拉面, 炸得太勁, 炸粉多過乜 .. D 烏冬好普通 ..d 散叫壽司仲衰, 舊飯勁大,d 飯好硬。全部都係靠豉油1. 三文魚壽司, 三文魚 d 勁細 .. 2. 熟蝦壽司, 舊蝦好似擺左好耐咁, 好乾身!冇蝦味!3. 紫菜卷 d 紫菜"林"晒, 都唔知包左幾耐!4. 櫻花魷魚 / 黃金魷魚, 紫菜包住, 但 d 櫻花魷魚 / 黃金魷魚直頭少到數得出得幾多條!面頭望落去見到有飯添!可惜我帶住d仔去,冇時間影相 post 上黎!如果我係放題,我就會預左!(但得幾個人,冇理由唔知我係散叫)但我係散叫!又等得耐,d野食又差!
我夜晚成 9 點先入去,已經冇乜人,得返少貓三兩隻,
d 餸少到喊,
d 散叫壽司仲衰, 舊飯勁大,d 飯好硬。全部都係靠豉油
1. 三文魚壽司, 三文魚 d 勁細 ..
2. 熟蝦壽司, 舊蝦好似擺左好耐咁, 好乾身!冇蝦味!
3. 紫菜卷 d 紫菜"林"晒, 都唔知包左幾耐!
可惜我帶住d仔去,冇時間影相 post 上黎!
但我係散叫!又等得耐,d野食又差!
Other Info. :
總之呃錢!我唔會再去!