2019-08-28 207 views
唐記真係由細食到大,睇住佢啲包越來越貴(無辦法啦,香港依十年物價通脹得過份!) 都睇住佢依一年出左好多新口味嘅食品,今晚屋企無飯食,就俾個機會我地識新野!阿華田系列真係勁新鮮,有阿華田包同阿華田奶茶,唔好睇個包餡唔太討好咁(個顏色唔係咁好XD) 但係個包甜甜地,又唔係太甜,真係有阿華田味架喎,依家仲好抵呀,只係$5/個,用黎做下午茶就perfect!阿華田奶茶都係另一推介,都係唔太甜,但係又有齊阿華田同奶茶味道。我諗佢成為我近期新寵,應該會成闈買佢黎飲,反正$9/支係抵嘅!!!以前食唐記都係食佢嘅皇牌 - 章魚肉餅飯,仲要多菜添哈哈!! 但係今次又要試新野,食左佢新出嘅薯仔炆雞翼飯同豬軟骨飯。兩款肉都炆到好淋好入味,醬汁都係非常濃味,特別係豬軟骨呀,好好送飯!! 而且飯同餸嘅份量都好多都大大碗,$29真係好抵食!當然唔會少得每次都食嘅雞扎,好足料好好食;)

當然唔會少得每次都食嘅雞扎,好足料好好食;)