2020-09-26 246 views
見網上推介,諗住去試下點知中左伏。 去到本身就送左碟A4和牛,話岩食可以轉放題,但碟牛係完全係未解涷狀態,係成舊冰咁,放落個爐只係溶完雪先燒。第二樣係個爐出哂事,侍應哥哥已經話校到最大,結果依然好細火,啲野食完全係解涷中咁,燒到燶入面仲係生嘅。第三,個落單系統有問題,落左單永遠係漏單,不停再點,叫跟單都係唔會黎野食,一係黎左啲無嘅野食俾我地。完全唔知點解要用網上點餐。第四,啲熟食,魚生完全唔掂,叫泡菜到就食完飯先上到最後未夠鐘係咁催叫甜品,有雪糕同和菓子揀,叫左雪糕,點知無啦啦黎左碟和菓子,於是個白衫經理無啦啦行過黎話無哂雪糕,叫我地食。明顯就夠鐘,又唔想幫我地換。總括而言,成間野性價比極低,啲肉上黎係完全未解涷,完全唔得,以接近400元價錢食呢間,真心不了。
見網上推介,諗住去試下
點知中左伏。

落個爐只係溶完雪先燒。

和牛

第四,啲熟食,魚生完全唔掂,叫泡菜到就食完飯先上

2020-09-26