1K
2021-03-18 4131 views
OMG 🐔又是一年一度敘舊相見日,今次揀咗近朋友屋企既地方食飯,點知佢同我講話上個禮拜經過已經好想食😚佢一入到去竟然比門口隻雞吸引住,隻雞又真係幾搞笑嘅,啱晒間餐廳個名2人餐,方便的選擇 $168🐔🐔🐔🐔半隻燒雞 (有四隻汁),我哋異口同聲地話揀霹靂汁,因為聽落去個名巴閉啲,又未聽過,其實只不過係泰式汁🤣🤣🤣個人認為唔點汁都有味,但鍾意食汁既我點會放過啲汁🍟🍟🍟🍟🍟薯條份量來講都算多,茄汁怪嘅我表示兩包茄汁唔夠🤣🧄🥖🧄🥖🧄🥖蒜蓉包好鍾意食蒜蓉包嘅我,完全係無法抗拒,雖然佢係用蒜蓉粉,但味道都好香🍕🍕🍕🍕薄餅 8吋 omg pizza有六個款式簡,好多選擇。愛芝士嘅我表示,第一個Pizza有兩種芝士,所以選擇咗佢好飽肚,唔會話冇肉食🥗🍗🥗🍗🥗🍗沙律或雞翼我哋揀咗嘅沙律,因為我哋兩個都係愛食草人士,而且燒雞已經係雞,唔係太想食咁多肉呢個沙律嘅汁我好滿意,佢係少少芥辣味,愈食愈開胃飲品我揀咗橙汁,朋友揀咗熱朱古力朱古力會加返$3環境幾舒服,幾大,而且唔會話好逼夾,啱晒行完Donki過嚟食
OMG 🐔

2人餐,方便的選擇 $168

🐔🐔🐔🐔
個人認為唔點汁都有味,但鍾意食汁既我點會放過啲汁

🍟🍟🍟🍟🍟
薯條
份量來講都算多,茄汁怪嘅我表示兩包茄汁唔夠🤣

🧄🥖🧄🥖🧄🥖
蒜蓉包

🍕🍕🍕🍕
薄餅 8吋 omg pizza
好飽肚,唔會話冇肉食

🥗🍗🥗🍗🥗🍗
沙律或雞翼
呢個沙律嘅汁我好滿意,佢係少少芥辣味,愈食愈開胃

飲品
我揀咗橙汁,朋友揀咗熱朱古力
朱古力會加返$3