2021-05-02
Chicken burger $98 + Mocha $45雞肉漢堡包正,配搭嘅磨菇時蔬好新鮮入味,特別最正係淋上個飽嘅芝士,好香濃美味,同雞肉漢堡包好搭杯Mocha 就睇起來好靚,飲落無咩香味同啡味,得少滑味Beff cobb bowl $138 + Cappuccino $40牛柳共有5大舊,師傅煎得啱啱好,塊肉都好juice 同有肉味,對得起個價錢 牛油果,無花果,南瓜粒和其它綠色蔬菜配搭起個自製蜜糖百里香醬,酸酸甜甜好隔,好開胃,新鮮美味Cappuccino 都同Mocha 一樣甜品 藍莓酥,食落好香同鬆化,熱辣辣更一流會再次來呢間NOC,但唔會叫咖啡,情願自己沖,hoho 多講一句,事緣我哋3個人排隊食呢間餐廳,排第三 到著排我哋前面2個人入去,呢2個人同職員講話要坐4人座位,職員即比佢哋坐,跟住職員就安排排我哋後面嘅2個人入去進餐,我哋3個要繼續等,等多一陣,職員又再安排再後面嘅2個人入去進餐, 咁樣安排座位, 好唔應該, 職員明知後面好多人等,都比著4人位2個人坐, 呢點真是需要改進
杯Mocha 就睇起來好靚,飲落無咩香味同啡味,得少滑味
Cappuccino 都同Mocha 一樣
甜品 藍莓酥,食落好香同鬆化,熱辣辣更一流
會再次來呢間NOC,但唔會叫咖啡,情願自己沖,hoho