2011-05-03
試左咖哩牛腩..有得揀洋蔥/椰汁...後者怕甜..個刻心情想食辣..就試左洋蔥..5mins左右黎到..叫左2辣..食落第1啖飯幾乾身 有印度個種飯既口感係唔錯..而咖哩就都幾好..整到比較稀個下睇下大家接唔接受到la..我就一般般..其實都係食慣潔潔地好d...之後面頭有d辣油..(心諗唔知佢定義幾多級別辣係咪指d辣油..)係既話自己加都得..當然係度空口講白話..之後d送料以為自己食梗牛肉..全部都係似牛肉囉..係牛筋有一舊先知係牛腩無黎錯...料方面唔太出式..呢下扣小小分..而野飲杯綠豆冰物體..好淡...d料係入面等於無係度咁..下次會試埋椰汁咖哩..比多次機會..但當然唔會再試牛腩...環境方面同隔離豬x之家兩個世界..呢度有冷氣之餘仲開埋強度風扇..但當然我仍然覺得未算係冬個隻..我食到出汗仍然..當然撇除埋咖哩比較易出汗呢點都覺熱.