//< 十侍 - 棉花糖A5和牛壽喜燒專門店 >小編朋友想食壽喜燒,最終揀左呢間!🥰位於旺角,座位雖然唔算好多,但係都有室內室外既位置。揀好餐/食物之後,店員要快就攞曬工具同上菜~ 店員會先係顧客面前放上棉花糖,再倒入壽喜燒汁!見到棉花糖逐漸融化都幾治癒😆😆與此同時,店員亦會介紹番牛肉資訊同讓客人先將蛋🥚汁攪拌均勻待用😊——————————- 壽喜燒 二人前 $898 -唔想多想既就會叫呢個餐😇鹿兒島A5黑毛和牛西冷肉眼扒300g一共有6 塊,全部都手掌咁大,油脂豐富~職員會問你想要嘅生熟程度,每一塊都入口即溶,非常好食😋季節野菜盛盒有菇菇🍄、豆腐、京蔥、油揚、蟹柳等~ 每款每人約兩舊。全部都新鮮好食既!店員會連烏冬一次過排好炮製~烏冬略嫌份量太少,唔似2人份量🥲讚岐烏冬正常水準~店員會問你想唔想將剩餘既蛋漿整成滑蛋烏冬~ 不過我地就無喇😆自家製雪糕🍦當日係芒果🥭雪糕~ 芒果味道十分天然,好香芒果同牛奶🥛香!裡面仲有啖啖芒果肉,非常好食😋作為一餐既總結好滿意!—————————整體黎講,食物質素滿意既~ 但係烏冬份量真係可以慷慨d🥹小編同朋友都覺得單叫二人餐未必夠飽。可
< 十侍 - 棉花糖A5和牛壽喜燒專門店 >

鹿兒島A5黑毛和牛西冷肉眼300g

烏冬

自家製雪糕🍦

—————————
整體黎講,食物質素滿意既~ 但係烏冬份量真係可以慷慨d🥹小編同朋友都覺得單叫二人餐未必夠飽。可能要叫下串燒仔😝
————————

評分:8/10
地址:旺角豉油街21C號Station 21 1樓
營業時間:星期二至四16:00-00:00;星期五至日12:00-00:00

#十侍juji #十侍棉花糖a5和牛 #壽喜燒 #香港壽喜燒 #旺角必食 #旺角餐廳 #旺角美食 #日本菜 #香港日本菜 #旺角日本菜 #香港美食 #美食博客 #香港美食指南 #hkfood #hkfoodie #hkfoodshare #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkfoodgram #🐷🐤日本菜 #🐷🐤旺角
Type of Meal
Dinner