2023-04-14 1276 views
首先,平日夜晚都等下位,如果星期六日就要預鬆啲時間。今次好彩都唔洗等太耐,因為聞住啲燒肉味已經饑餓難耐。一上黎佢就直接上個拼盤,可以試哂佢啲牛雞豬,試啱邊隻再慢慢落order 都唔遲。咁揀得和牛套餐,就緊係叫多幾轉和牛啦。佢地係用薩摩和牛,油脂雪花分佈平均,無論燒到幾成熟,都一樣咁香。個人就推薦兩面各燒30秒,表面微焦,入口即融係基本,肉汁仲要不停爆出黎,成日都係滿滿和牛既香味。再配埋佢個柚子醋,酸酸地可以中和番和牛嘅油膩,perfect match。除左燒,仲可以火鍋,一次滿足兩個願望,有各類配料可以自己拎。另外仲有各種刺身海鮮熟食任叫,特別係磯燒鮑魚同虎蝦我個人最鐘意。最後,作為和牛放題黎講,牛舞可以話係超值,值得回頭再食。

咁揀得和牛套餐,就緊係叫多幾轉和牛啦。

最後,作為和牛放題黎講,牛舞可以話係超值,值得回頭再食。