2020-05-14 828 views
和牛放題聽個名可能會覺得好貴, 但實際上同其他放題個價錢其實差不多呢間既和牛放題係除左有和牛食到之外, 仲有好多不同既熟食可以點黎食所以個價值都係哂度黎到呢度必食既和牛, 好多唔同既PART都可以點, 按住自己鐘意既口感同味道去點自己鐘意既部位食呢度既燒爐都好高級, 燒野食快而且油煙唔多和牛係真材實料!! 食唔停口燒雞翼除左有牛之外仲有其他野可以燒, 第一個推薦就係呢個燒雞翼, 超香脆天婦羅同樣出色而且外脆內嫩!! 超好味炒飯熟食一樣係咁高汁, 呢個三文魚炒飯可以話係超香既三文魚香味, 口感一流最後食左個榴槤雪條做飯後甜品, 出面好少食得到!! 超香濃既榴槤味

所以個價值都係哂度

呢度既燒爐都好高級, 燒野食快而且油煙唔多
和牛係真材實料!! 食唔停口

燒雞翼

天婦羅

同樣出色而且外脆內嫩!!
超好味

炒飯