2019-05-16
踏入5月份就係好多好野食嘅月份🤩因爲係birthday month ,唔同嘅朋友都會約出黎一齊見下面一齊食好東西😍❤️知道荃灣開左稻八,又有日式火鍋放題又有刺生同炸物,一直都好想去試下,見到openrice 有訂位優惠,6點鍾去食係有85折嫁!即刻約齊好朋友去啦🤪話晒都係Birthday month ,大一歲梗係要好好慶祝下,所以決定豪d,叫左最貴嘅和牛餐,叫最貴嘅餐係可以食埋其他餐嘅肉類嫁!好靚嘅牛呀,油花分布好平均,唔會有一大舊肥肉係中間,入口即溶,好好味😋😋 為左唔好咁肥,我地叫左日式清湯,其他湯底都好吸引,下次再黎試下豆乳同蕃茄湯!出面就係自助區,有各種配料,vegetables ,醬料等等,環境整齊乾淨❤️我地仲試左d炸物,已經預先串好晒放係雪櫃,有instructions ,十分清楚