2021-01-01 140 views
同朋友喺旺角行完街想抖下食個糖水,行到廣華街先發現呢頭都幾多糖水舖😏 我哋就求其揀咗一間嚟試!睇到menu見到有水果星球幾特別,好啱打卡🤔 但我又好想食芋圓,內心掙扎咗一陣,決定食珍寶芋圓仙草黑糖薑水。❤️ 珍寶芋圓仙草黑糖薑水 $32佢哋個芋圓同地瓜圓係有包餡嘅,味道較淡唔係好有芋頭同蕃薯味🤨 有少少後悔叫咗熱仙草,啲仙草好稀。成碗嘢薑味好濃,蓋過咗黑糖同仙草味,感覺都幾養生😬 凍天食係會幾保暖嘅。好食度:⭐️⭐️✨ (2.5/5)餐廳推薦度:⭐️⭐️ (2/5)朋友有叫水果星球,佢話麻麻哋,只不過係用無味嘅啫喱包住啲果粒,綽頭嘢💁🏻‍♀️ 試一次就夠。 環境方面就坐得比較逼,同埋店入面都幾嘈,我哋食完坐咗一陣就走咗啦😶

❤️ 珍寶芋圓仙草黑糖薑水 $32
珍寶芋圓仙草黑糖薑水
好食度:⭐️⭐️✨ (2.5/5)

餐廳推薦度:⭐️⭐️ (2/5)
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$32 (Tea)