味道偏甜,不合口味,試過便算 kkaveLevel 22019-09-2397 views Follow 星期六兩三點唔知食咩好見呢間openrice有得book位就黎試下去到唔駛等,有枱情侶已經食到尾聲之後成個場得我同我朋友兩個人侍應應該落緊場?見佢地食緊X記粉麵,但都仲係及時上到菜同斟水叫左生蝦、炸蝦餅、Pad Thai同冬陰公除左頭兩樣,其餘都係食唔晒(罪過罪過🙏)Pad Thai 好濃蕃茄味又幾甜,個冬陰公都係冇晒酸辣味炸蝦餅食得出係非新鮮蝦,不過用黎炸就冇所謂,彈牙,點醬味道幾好 生蝦刺身雖然有噴煙嗰啲gimmick野,但蝦大得黎肉係有口感,汁都非常惹味,夠酸夠辣,配埋辣椒蒜片食係今餐最好食既餸! The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare味道偏甜,不合口味,試過便算 Milu Thai มิลู่ไทย (百樂中心) https://s.openrice.com/QrKT0BI0s00Report Post Ratings3Taste4Decor4Service4Hygiene2ValueRecommended Dishes炸蝦餅生蝦刺身Date of Visit2019-09-14Dining MethodDine InSpending Per Head$200 (Tea)