2008-12-15
14號係298電腦特區買完野,去工展會途中見到呢間裝修咗好耐終於開張的burger king,就入去試之前一直幫衫開triple O,覺得份量大,又delicious,雖然價錢貴,但都覺得值而burger king就冇triple O咁好食,但勝在份量足(前幾次係山頂食俾我的印象),新鮮出爐,價錢平d(triple O 接近60元一個set真係好難應付到)但呢間就,唔知係我太耐冇幫衫,間間 burger king d 包都已經縮左水,定係得呢間先縮水,總之我一見到個bbq bacon cheese時,我仲以為去左M記買魚柳包個包就熱辣辣,肉就有點偏乾,不過都好過M記汽水同M記差唔多份量,應該少d冰薯條好脆好食,但份量唔覺有加大到(我叫的是加大餐)總括而言,這次有d失望,因為burger king俾我的印象是抵食夾大件,但一個有2塊扒1層煙肉的包只有魚柳包大小的時候,就真的令人很失望環境幾好,裝修得幾簡潔,d凳坐得幾舒服,服務生幾有禮貌,執野執得幾快手希望下次來食果陣可以有番之前係山頂食的份量叫左一個bbq bacon cheese burger set(加大)
個包就熱辣辣,肉就有點偏乾,不過都好過M記
汽水同M記差唔多份量,應該少d冰
薯條好脆好食,但份量唔覺有加大到(我叫的是加大餐)
希望下次來食果陣可以有番之前係山頂食的份量