2022-02-07
之前都食過Mango tree,不過覺得食物普普通通。但係今次真係俾呢個tea set吸引呀!等我黎介紹下啦🔸六款鹹點👉🏻酸辣牛肉粉絲沙律 - 好醒胃!酸酸地好好味!牛肉都好嫩!👉🏻炭燒雞全翼 - 雞翼好大隻!食得有啲論盡🤭👉🏻柚子三脆沙律 - 食咁多嘢係要有啲fresh嘅食物調劑下👉🏻迷你泰式炸魚餅漢堡 - 最普通嘅一樣食物👉🏻酥炸黃金蟹鉗 - 👍🏻加埋個醬好味👉🏻燒鴨米紙卷 - 又係一樣清新小食評分:6.5/10😇🔸蒜蓉燒大頭蝦好大隻蝦,好多蝦膏,好多肉🦐評分:7.5/10👍🏻🔸迷你冬蔭公湯河雖然話迷你,但一啲都唔迷你,仲有好多海鮮,青口,蝦,八爪魚仔,魚柳。個冬蔭公湯酸甜辣度都剛好。評分:7.5/10👍🏻🔸五款甜點 - 普普通通👉🏻泰茶泰啡奶凍 👉🏻斑蘭千層糕👉🏻椰汁西米糕👉🏻一口芒果糯米飯👉🏻蜜糖燒菠蘿評分:5/10每人仲有一杯飲品,我點了柚子熱情果梳打同泰式奶茶🍹總括嚟講,性價比真係好高,食到捧住個肚🤣不過擺咁多嘢,張枱就唔係好夠位!😂評分:7/10👍🏻價錢:💰$248/2位
🔸六款鹹點
👉🏻炭燒雞全翼 - 雞翼好大隻!食得有啲論盡🤭
👉🏻迷你泰式炸魚餅漢堡 - 最普通嘅一樣食物
👉🏻酥炸黃金蟹鉗 - 👍🏻加埋個醬好味
👉🏻燒鴨米紙卷 - 又係一樣清新小食
評分:6.5/10😇
🔸蒜蓉燒大頭蝦
好大隻蝦,好多蝦膏,好多肉🦐
評分:7.5/10👍🏻
👉🏻椰汁西米糕
👉🏻一口芒果糯米飯
👉🏻蜜糖燒菠蘿
評分:5/10
每人仲有一杯飲品,我點了柚子熱情果梳打同泰式奶茶🍹
總括嚟講,性價比真係好高,食到捧住個肚🤣
不過擺咁多嘢,張枱就唔係好夠位!😂
評分:7/10👍🏻
價錢:💰$248/2位