(Non-member)
如題啦,今晚去左大角咀打邊爐(因為無咩特別所以多講),之後上網後決定食呢間咩主打咩芋圓!啊!一試有驚起,我自己試左個芒果仙草(凉粉),我覺得會穩陣D同埋都有少飽,—食落去。唔!!真係得得地,芒果ok,涼粉先係主角,甘甘地少甜加口感一流,滑得黎又煙韌唔識形容,個人絶對喜愛而未試過咁既涼粉。仲有芋圓未講,小弟比較貪心,叫左個店裡面位高生(因為生得高)請我試食左D,又再一次要讚,暖暖地,好Q台灣人叫呢種口感,得,真係得,真係要係度多謝埋高生比左D我試(本來無想過今次會食)。最後總結,我覺得E間甜品價錢平,地方舒適,品種特别,我會再黎試其他野!
啊!

請我試食左D,又再一次要讚,暖暖地,好Q

2011-11-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)