點解小妹成日都食🐂牛大人⁉️因為佢高質、扺食,仲成日都有新主題,帶比我地唔同驚喜‼️今期佢地聯乘x ✨百福豆腐✨推出限定「🖤🤍黑與白的盛宴」系列,健康又養生👍🏻我地去到忍唔住又系叫左最愛食個個🐂日本黑毛和牛A4+晚市120分鐘吃到飽套餐🐂;d牛-如既往咁靚,海鮮拼盤都仲系咁新鮮🤩而黑白盛宴亦都包含咗喺入面🥰等我簡單介紹吓先😜:⬇️湯底以🖤黑金蒜皇土雞鍋 同🤍雪白御鮮豆腐鍋為主;前者完美帶出肉香,後者令到海鮮更鮮甜💕🖤🤍黑白小食/甜品分別有:香口惹味既鹽酥髒髒雞/美乃雞、爆多蟹籽既雪映山葵豆腐、麻辣鮮香既藤香鮑魚豆腐、滑滑豆腐磚、香烤墨汁腸、口感多重既仙花雙圓(內有仙草、豆花、芋圓同珍珠)..全部都勁有特色,值得-再encore💖期間限定既🖤🤍黑白特飲 - 芝麻豆漿黑旋風豆味濃郁,芝麻味重,入面仲有好多煙煙韌韌嘅珍珠,啖啖都三重享受,正丫❣️鍾意飲酒嘅你更加唔可以錯過呢杯用左少爺啤酒Pilsner與Stout混合,黑白層次分明,口感順滑又豐富既🌅半杯晨光,半杯暮色🌄,邊飲邊食更加爽🤭今餐又係大滿足😍🛑牛大人台灣火鍋吃到飽📍旺角彌敦道628號瓊華中心8樓港鐵旺角站E2出口,港鐵旺角東站 B 出口

今期佢地聯乘x ✨百福豆腐✨
推出限定「🖤🤍黑與白的盛宴」系列,健康又養生👍🏻

等我簡單介紹吓先😜:⬇️

🛑牛大人台灣火鍋吃到飽