荃灣既米線店試過唔少, 今日嚟呢間食米線, 點了酸辣米線, 小辣, 加腩肉, 米線不算大碗, 聞落都幾香, 但食第一啖就感不妙, 好咸, 落左好多味精囉, 而且一d都唔酸, 可以話無酸味. 跟住覺得好辣, 平時響其他店都係食開小辣, 但呢度既小辣係超勁辣, 等於人地既大辣!!!! 同阿姐講, 俾左碗清湯, 加左落去仍然辣到飛起, 唔係講笑, 辣得嚟仲要苦個隻, 未食過咁差既米線!! 每食一啖就要飲野, 結果剩了大半碗米線, 已經好飽, 因為飲左勁多水, 飽晒!腩肉好少, 切到好細條., 散收收咁嚟呢度千萬唔好坐收銀後既卡位, 因為收銀個位大哥成日踢來踢去, 攪到張凳震下震下咁, 極之騷擾!永遠唔會再幫襯!!

腩肉好少, 切到好細條., 散收收咁

永遠唔會再幫襯!!
$28 (Dinner)