2023-05-29
之前一直都好想試職人壽司嘅Omakase, 但真係好難book位。今次好好彩,竟然比我book到😍😍!即刻同男朋友去食!我哋叫嘅係職人。天,價錢先係$960,真係超抵。等我話俾大家知呢個omakase 有咩食!🌟前菜🌟✔️沖繩🍃水雲配酸汁 - 味道酸酸甜甜,非常開胃👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻✔️伊左目薄切🐟 - 好新鮮,味道唔算好濃,做前菜岩岩好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🌟刺身🌟✔️帶子,鯖魚,間八,赤身,中拖 - 分別有幾種唔同嘅刺身🐟,佢地都鮮甜無比,而且件件都好厚身。絕對係啖啖肉之選!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🌟生蠔🌟✔️長崎縣華漣蠔 - 呢個蠔🦪真係不得了!口感滑溜。食落去好creamy。而且蠔味好濃。堅得👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🌟壽司🌟✔️白蝦,赤貝,深海池魚,喜之次,大拖,穴子,北海道海膽壽司,灸燒大拖羅海苔卷 - 廚師將壽司🍣由淡味到濃味咁上。完全可以食到魚生原本嘅味道。真係冇得彈!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🌟漬物🌟✔️味噌木魚蒜頭,醬油漬牛蒡,柚子蘿蔔 - 自製嘅漬物,每一款都有驚喜!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻除咗有以上嘅食物之外,仲包埋麵豉湯同水果🥭,超滿意嘅一餐!值得推介俾朋友!
🌟前菜🌟
🌟刺身🌟