2019-05-30 385 views
第一次嚟呢到 係yoho mall同元朗交通廣場中間 位置方便易揾 我夜晚去都唔洗排隊 員工手腳好快 等咗2至3分鐘就有得飲啦 叫咗金蛋烤布蕾黑糖撞奶 好似張相咁 個容器係蛋型 都幾有趣 揸住行仲好多人望住同問我係咩嚟 員工會問嚟需唔需要蓋 飲唔晒就可以扭實個蓋放落袋 夠方便 重點係飲完 可以循環再用 裝小物 整甜品都得講返杯嘢飲 賣相吸引之餘 一飲落去 口感相當厚實 唔同坊間黑糖撞奶咁好水 所以呢杯金蛋烤布蕾黑糖撞奶相對係飽肚 tea time飲就正啦 可以止口痕 而且可以比你調整冰量 可以少冰 但為咗保持飲品既質感 係唔可以走冰既 呢點要留意啦 飲落去 除咗厚實 珍珠大小適中 唔係細珍珠嚟 而係稔既中size 黑糖味好重 我個人鐘意甜嘢 就好鐘意佢呢種黑糖味下次經過必飲,再試下其他口味!

下次經過必飲,再試下其他口味!

2019-05-29
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
  • 金蛋黑砂布蕾撞奶