2018-01-03 114 views
公司在尖沙咀,我同事話睇食評不如book這裡聖誕開party,大家都未試過這裡,於是早一星期來試一試菜,頭盆$198食生蠔,的生蠔比較瘦支酒算啦送的吾好要求。主食點了$398烤焗海鮮拼盤及羊架,等左好耐海鮮拼盤上桌睇落ok,但食落個比目魚冇味同有的腥,的螺大大粒但入面的肉細過東風螺,個扇貝有陣陣雪藏味,留個蝦最後食睇見大大隻應該ok掛,但只食到蒜頭味個蝦頭入面黑黑地。跟著羊架上桌,我望見好乾,好乾食落如我所料好似羊肉乾一樣咬吾開。二人找數近$1000但食吾飽然後要落妺記食宵夜。好彩未到聖誕如果book呢度比老闆罵死. 本來我吾信食評. 這次比的食評陰到正-正所以真系要寫出來。
個比目魚冇味同有的腥,的螺大大粒但入面的肉細過東風螺
。跟著羊架上桌,我望見好乾,好乾
所以真系要寫出來。

TakeAway