今日終於探咗嗰間惹起我無限回憶嘅日式餐廳!入面布置簡簡單單,但食物就絕對唔簡單🍣!首先,佢個炙燒吞拿魚頭真係好正👍,個吞拿魚肉咁嫩,隔籬桌嘅香味飄過來,我直頭已經心思思🤤。再講海膽手卷,海膽新鮮到令我諗起喺海邊嗰陣心情咁,爽滑嘅海膽伴住酥脆海苔嘅對白,幾好味!諗起豬扒蓮藕粉絲煲都令我暖笠笠🍲。呢個夜晚嘅好夥伴,豬扒肉香得滯,啖啖肉嘅爽感,蓮藕同粉絲吸滿咗湯汁,簡直係喉韻無窮!最後,我仲試咗佢哋家自豪嘅自製和牛丸啦!和牛丸彈牙嘅肉質,配埋特製嘅牛骨湯底,食一啖真係暖笠笠,喺寒冷嘅日子裏面真係暖心😚。總括黎講,喺呢度食物質素之高,環境舒適又格調,絕對值得再來轉轉,搵搵晒所有嘅招牌菜式!要我打分數嘅話,賣相我比四星、味道五星,服務好拎個like👌🏻!下次見到朋友問我「食咗未?」,我一定會興奮咁喺腦海中回味這次嘅食物,然後勁推呢一轉嘅發現!過江龍一定要試!