PoYanSze
名過於實,可一不可再
PoYanSze
Level 2
2021-09-26
2K views
Follow
平日陪朋友嚟lunch,環境係懷舊有古典美,侍應服務正常,食物就真係心好一般,個人認為係貴價版X園餐廳,X園餐廳可能仲好食(似乎你去邊間分店啦),另外餐廳侍應每次用bonaqxx膠樽幫你加水,感覺好奇怪,或者直接向每個客人提供一樽更好。枱上面嘅不知名消毒搓手液好阻掟。上餐時上錯其中一道菜,放低半分鐘攞走,直接放返隔離枱客,其實幾肉酸。女廁洗手間水龍頭漏水,日久失修。以上幾點都係我唔會expect係所謂嘅高級餐廳體驗得到,又一間名過於實,可一不可再嘅餐廳。
View previous comments(1)
atsApp傾好曬寫得好清楚生日要寫啲乜嘢唔係咩?足足一個月仲寫得唔清楚?系要喺我在餐廳已開始進餐中係咁炸我WhatsApp?點解到咗我食飯嗰日仲喺度問緊嗰個生日寫乜嘢?你哋真係好搞笑仲話會有職員幫我根本啲同事都冇禮貌,答我唔知或者講一完句嘢擰轉頭就走,個個都行行企企,完全唔會同個客有任何交流只會送餐同收餐而且食完飯我想影埋相先走好似好想快啲講個客走就幫佢拎遮又幫佢開門想趕佢快啲走!影相都唔爭個幾分鐘啦!仲有我不停聽到你哋有啲比較老嘅職員喺度講,‘如果啲客no show 取消就唔好再俾佢再book唔好比枱佢啊。。。’之類呢啲咁嘅嘢其實係咪要特登俾啲客聽到?
2021-10-11
你哋唔係會唱生日歌同埋會幫個客影張相嘅咩?我見到隔離枱有唱生日歌但係我就冇囉乜都冇 不過都唔緊要其實冇所謂但係細節咪會有人睇到囉!送上生日甜品仲要好隱晦地同我講‘生日快樂’!唔明點解我個人都上到間餐廳點解你哋咁多個職員都冇人再reconfirm 問我個生日甜品點寫 點解會係由你呢個WhatsApp度講?仲要係我食緊生日飯嘅時候係咁炸我WhatsApp超級奇怪仲有你哋今朝早負責開門嗰個職員 啲客逐個排隊入你哋負責開門嗰個職員有推開我呢個動作 佢唔好意思都冇句定係佢扮唔知我地杯嘢飲飲到一半嘅時候啲職員就趕住行埋嚟收走我啲糖同埋奶 我地都未用完而且行埋黎問都冇問就收走曬糖和奶但係支飲管
2021-10-11
嘅袋同埋啲垃圾紙巾佢又冇收喎!食物方面食物質素超級普通 但賣相係超核突
Ratings