1K
久違了嘅鰻魚飯,最後一次食係19年响名古屋,最近電視見到旅遊節目介紹鰻魚飯,勾起日本之旅,而香港我覺得數一數二嘅鰻魚飯係呢間,但今次真係令我有少少失望!🥢鰻魚燒玉子 $78⭐️⭐️⭐️外賣一品料理選擇只得兩款,我哋揀咗燒玉子,雖然外賣返到屋企變凍咗,但仍食得出玉子夠滑夠蛋香,反而鰻魚有啲乾同唔夠炭香,所以扣咗少少分。🥢鰻魚重(特上) $168x2⭐️⭐️⭐️鰻魚控每人一客鰻魚重,差唔多一整條鰻魚喇,要求多汁真係有加到,每條鰻魚都肥大肉厚燒得好有炭香味,仲將所有油脂迫晒出嚟,不過略嫌今次燒得過咗火皮太燶,除此之外,魚尾部份有太多碎魚骨,又扣咗啲分。二人共消費:$311 (外賣平台自取)

🥢鰻魚燒玉子 $78⭐️⭐️⭐️

🥢鰻魚重(特上) $168x2⭐️⭐️⭐️

二人共消費:$311 (外賣平台自取)
2022-01-07
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$156 (Dinner)