2005-06-20
行到7pm ,o黎到依度飲咖啡傾計~ 好熱,一向鍾意飲熱咖啡o既我地都order iced coffee~ 不過.... d冰未溶杯咖啡就已經好水,算喇~ 開始入夜,海風變成山風,立時無咁"笠"~ 坐得咁舒服,唔想走,就索性開埋MM o過支St.Henri,開瓶費$80~ 飲酒無o野食,我會好容易醉,所以order o左一個ceasar salad,MM就order rack of lamb ($108)~ Ceasar個sauce幾好味,唔太濃~ Rack of lamb係醃過o既,有d失望,不過算幾tender~ 再order o左杯cappuccino,依杯就就似d樣喇~ ^_^就咁一坐就坐到11:30pm~ 咪單$3XX~下次唔知係我去Sydney定MM返o黎呢~ Photo Album:http://community.webshots.com/album/374351002dOoJJd
就咁一坐就坐到11:30pm~ 咪單$3XX~
下次唔知係我去Sydney定MM返o黎呢~
Photo Album: