2011-07-11 12 views
我地之前訂左位所以唔洗等 , 但其實入面都唔算多人 , 仲有好多位!我地大約有3個鐘既時間食 , 都唔知食左幾多轉啦!~但真係實在食到停唔到口!先講食物!!!!三文魚好肥 , 夠新鮮 , 食左2轉!串燒 , 有多款串物 , 其中雞翼真係好好味 , 但冇影到相!!壽司 , 希靈魚都唔錯 , 好多人都未食過希靈魚 , 佢個樣就係圖中既右下角黃色個個!!雞軟骨 , 好好味!~ 雞腎就辣左d , 但真係好硬!芝士年糕食一半都夠哂啦!! , 炸ho好好味呀!!!! 餃子普通ice cream真係有驚喜 , 真係好香好滑!!正!~衛生問題 , 希望有改善 , 特別係廁所 , 太黑!~地方環境欠佳服務 : 唔算太好! 期待有改善~~
先講食物!!!!

三文魚好肥 , 夠新鮮 , 食左2轉!
三文魚好肥 , 好新鮮
串燒不錯!~
希靈魚都唔錯!~
雞軟骨 , 好好味!~ 雞腎就辣左d , 但真係好硬!
雞軟骨好好味 , 雞腎辣左小小 , 好硬~
炸ho好好味 , 芝士年go食半個都夠!~
ice cream真係有驚喜 , 真係好香好滑!!正!~
ice cream 好香好滑!~ 綠茶食左2次 , 芝麻&曲奇食左1次! 實左太好味了!
衛生問題 , 希望有改善 , 特別係廁所 , 太黑!~
地方環境欠佳
服務 : 唔算太好! 期待有改善~~
2011-07-06
$150 (Dinner)
炸ho好好味 , 芝士年go食半個都夠!~
雞軟骨好好味 , 雞腎辣左小小 , 好硬~
希靈魚都唔錯!~
串燒不錯!~
三文魚好肥 , 好新鮮