2021-04-27
周末又係時候帶啤啤🐶出街,今次去呢間餐廳好特別,有三樓層,樓下係零售加泳會,二樓係寵物酒店,三樓係cafe 🥰三樓餐廳有好多戶外座位,仲有滑梯,波波池等俾主子玩。 咁啱個日有人搞poodle 生日party 🥳,啤啤🐶仲識咗好多朋友🐶🐶餐廳有提供主菜俾主人,如pasta,egg benedict,all day brunch,dessert等等。亦有狗狗小食🤩牛油果🥑芝士吐司($82)香滑鮮甜嘅牛油果🥑上面放滿金黃烤溶芝士🧀配上香脆吐司🍞。好食😋日本柚子芝士蛋糕($55)日本🇯🇵柚子味道清新,加上順滑芝士🧀,蛋糕中間雪到硬硬地又好有口感。🍵白桃玫瑰烏龍茶($62)食咁多芝士,最啱配搭清甜嘅白桃🍑玫瑰🌹,茶味香濃,可以解膩。招牌狗狗🐶雞蛋仔-雞肉($48)即叫即整,每粒雞蛋仔都脹卜卜,入面仲有好多雞肉,啤啤好鍾意❤️食。我仲帶咗啤啤去睇🐶🐶游水💦。下次要俾佢試吓先🤪
牛油果🥑芝士吐司($82)
日本柚子芝士蛋糕($55)
🍵白桃玫瑰烏龍茶($62)
招牌狗狗🐶雞蛋仔-雞肉($48)
我仲帶咗啤啤去睇🐶🐶游水💦。下次要俾佢試吓先🤪