2018-07-25 273 views
食親海鮮真係好驚俾人昆,因為好多海鮮檔都係呃遊客錢!今次選擇呢一間,真係第一次!膽粗粗入到去我哋刻意唔揀平價套餐,因為之前都舐過野通常都係俾啲唔新鮮又細隻嘅海鮮我哋所以今次我哋就叫佢比餐單我哋自己選擇!我地企係門口個時個待應已經非常之熱情同埋主動遞曬歺牌推介唔同嘅套餐,想拉我哋入去今次叫咗五樣餸第一樣椒鹽鮮尤,第二樣紅燒乳鴿,第三樣是豉椒炒蜆,第四樣是豉椒炒聖子,最後我哋仲叫咗個豆腐海鮮羹。總括然而五樣嘢裏邊最好味嘅係是椒鹽鮮尤,外脆內鮮!非常之推介極之好味配上啤酒簡直一流紅燒乳鴿質素普通,食落就知係微波爐叮翻熱!另外蜆和聖子都沒有特別,份量足夠,聖子非常迷你食唔到鮮甜味由於天氣炎熱嘅關係豆腐海鮮羹裏的豆腐已經變酸於是即刻要侍應更換,佢哋都好有禮貌講晒唔好意思叫我地再揀過! 下次都會選擇呢一間但可以試吓其他餸菜
非常之推介
極之好味配上啤酒簡直一流