2021-09-12 716 views
其實這個地方都係快食填肚之選千祈唔好對服務或食物有太大期望。服務員態度基本OK但對餐牌或者食物提供情況完全喺度發緊夢,餐牌上提供嘅食物隨時可有可無,攞住啲食物行咗兩個圈都搵你唔到原來係佢哋睇錯號碼牌。叫了兩個熱盤一個薯蓉沙律一個千層麵,.高級快餐廳質素可以接受。不過沙律裏面的falafel完全係未解凍的凍。只好說我和這個地方冇緣分。薯條或者蛋糕會係好一些嘅選擇。當日看見了一得意事情,一個本地長者一個人坐四個人梳化卡位,只叫了一杯咖啡並吃外帶食物。 相信大家可能在咖啡室也見到不少。佢以為好爽,點知冇耐一位國內大媽行過嚟話介唔介意搭枱,於是就坐埋去兩個人親密地冇隔一板對食。 真係諗住叫一杯嘢坐幾個鐘最好坐最入嘅梳化位。 這個地方都係吃一次便夠。