2019-12-28 181 views
又出發到觀塘搵美食!今日走台式路線!經過呢間餐廳好樸素,但俾個招牌一碗麵吸引住於是就同朋友入去試試因為好肚餓,所以我哋大開食戒😂😂秘製雞酒麵:雞酒湯底好特別,而且雞塊非常多,又入味,非常抵食!另外仲叫咗麻醬雞絲粉皮,又係非常足料,雞絲非常多,每食一啖粉皮就有足夠嘅雞絲同青瓜絲配合,大讚水煮魚湯麵:四川辣味湯底,配料非常足夠,又有朱紅又有小棠菜,水煮魚塊又多,好抵食!因為我同朋友都非常鍾意食雞蛋,所以我哋叫咗兩隻滷水雞蛋,勁有驚喜,雞蛋是糖心的,估唔到水準可以做到咁高,完全可以媲美高質的日本拉麵店!呢個滷水雞蛋極力推介,又平又抵食,唔叫你哋會後悔呢間餐廳非常有台灣味道,想食台灣麵可以嚟試試!
又出發到觀塘搵美食!今日走台式路線!
經過呢間餐廳好樸素,但俾個招牌一碗麵吸引住
於是就同朋友入去試試

因為好肚餓,所以我哋大開食戒😂😂

呢間餐廳非常有台灣味道,想食台灣麵可以嚟試試!
2019-12-28
Type of Meal