2019-05-07 53 views
之前上網睇到有blog介紹,佢個鹽酥雞好似好正,今日又入天水圍就決定同個fd試下佢。個fd講過夜晚好多人排隊,所以今次我地特登黎食個下午茶,好彩都唔係好多人,即刻有位!今次去到試左好多野,脆脆椒雞軟骨、芒果軟殻蟹米紙卷、台灣腸、滷大腸,仲有鴨舌!到最後都無叫到鹽酥雞,因為見到隔離枱好大份,又想試好多野,所以無叫到!食左咁多野,最好食係個鴨舌,啲花雕酒入哂味,食完之後仲想黎多碟。之後就係個芒果軟殻蟹米紙,平時芒果加軟殻蟹個組合我好鍾意,今次呢個都無令人失望,好好食,佢side dish啲沙律都好好食,個sauce好fresh,同超大份,6x$好扺食!台灣腸係我每間台灣店都會叫嘅野食,配蒜真係一流,呢間啲腸都好juicy好正!脆脆椒雞軟骨都好大份,同啲辣椒一齊炸,雞軟骨脆卜卜幾特別!仲有佢杯水果茶!推介推介!飲完加水再飲!好正!佢地每個菜都好大份,2個女仔真係食唔到好多,但又好平好抵食,仲好多選擇,如果一大班人去就正!

脆脆椒雞軟骨都好大份,同啲辣椒一齊炸,雞軟骨脆卜卜幾特別!
仲有佢杯水果茶!推介推介!飲完加水再飲!好正!