(Non-member)
今次係第二次去, 上次去食lunch, 食左件有吏以來最難食的牛扖, 冇肉味, d肉又"梅", 不過諗住下午的價錢較平, 食物質素都唯有接受啦。今日去食晚餐, 以為價錢貴d, d牛扖會靚d, 但很佩服他們的牛扖可以保持一貫低劣水準。d牛柳又"鞋"又冇味, 真係食到我地"鞋"口"鞋"面。餐廳個餐牌做到自己好似係牛扖 專家咁款, 點知....d侍應仲大件事, 沒有一點服務水準, 究竟佢地有冇受過一些少許應有的工作訓練? 有個仲好似high左野定發緊夢咁, 問佢野, 佢答到冇離聲氣兼慢半拍, 又漏order, 係個中年女士先反應夠快。個餐等足半個鐘都未到, 同檯d朋友食完, 我個火煱 餐都未到(火煱 d材料已經唔洗煮架啦。)總結: 以後都唔敢去, 同埋, 個老板有冇檢討下自己盆生意?

餐廳個餐牌做到自己好似係牛扖 專家咁款, 點知....