yinlingling
yinlingling
Level 4
2019-07-29
Follow
大角咀稀有印度美食店,成日同朋友經過,見店鋪細小,就冇入去食;今日自己一個過黎就決定要光顧。

遲左一步,老細最近心力體力較疲累,所以暫時只整薄餅卷(Indian wrap)同飲品 😭😭

而家$20 一卷😍😍

今次叫印度芝士薄塊餅卷,佢主力餅卷賣素食餡。 印度薄塊係當地人主食,多做餅卷 / 撈咖哩食。呢度點完即整,熱辣辣系舖都唔容易,但可以同老闆傾計,認識下佢家鄉文化都不錯;重點睇到佢點整嘢食,就見到佢落食材不留手,我見佢落左超過五粒芝士😍😍😍😋😋😋(巧足料)

再點多杯芒果lassi , 好濃芒果味 (雖然見佢開罐頭芒果醬,但佢真係落好多😋😋),冇落糖👍
夏天一流😋😋

老闆話佢可能九月份唔做,其實開店係佢嘅夢,不過呢條街本身就唔多人流,要靠大家多多支持。食過真係好好食,有街坊朋友話佢整嘅咖哩好好味,希望有機會試👍👍
Like
你好,我因為今日初一食齋,又是附近返工見你這帖來試試順道一問老闆,下月打算結業嗎?老闆叫我代勞講聲,你誤會了,佢冇打算結業,只是說了生意唔好,人流少的,佢會堅持長做的
2019-08-01
好吖,我記得佢講過可能/有機會。長做就好了👍👍👍多謝你 :)
2019-08-02
今日我都照舊去買外賣, 因為好好食, 順便問過老闆, 佢話前排的確係生意淡薄, 但最近多返少少客, 請大家繼續支持, 佢想繼續做落去^_^
2019-08-16
有返咖哩食未??
2019-08-17
Ratings