2022-01-24
90分鐘極上和牛吃到飽 $198哼!晚市禁堂食都無阻我打邊爐既決心😤 第一次係牛大人食晏,90分鐘極上和牛吃到飽 ($198) 真心幾抵食‼️雖然食物種類無晚市咁多,但個人覺得貴精不貴多,外面都有大量自助食品,部分仲係台灣直送,全部都好高質😋酸菜白肉鍋十款台式湯底中,第一次試酸菜白肉鍋,算係試過咁多款入面最正最足料的👍 鍋中有海量酸菜、豬腩片,即使其他食物未熟都可以食住先🙊(心急成咁?) 湯底相對地清,幾好飲😋牛大人必點靚肉/小食推介❤️ 澳洲和牛M5牛肩卷❤️安格斯特選牛板腱❤️ 上腹牛五花❤️花雕酒雞件❤️蟹籽默汁漿❤️干貝鮮魚漿❤️台灣腸仲有一人一碗台中仙草凍做甜品🥳 每碗都有仙草、花生、珍珠、紅豆,略嫌有些少甜,但個人覺得還可接受😋PS 牛大人聯同蠟筆小新,係每間分店設計左好多打卡點,沙田店仲可以自費同小新影即影即有📸好可愛呀😊
酸菜白肉鍋
牛大人必點靚肉/小食推介