2019-01-08 136 views
原本一班同事晚上打算去食海鮮,基於一啲原因取消再約去食!咁唯有同幾位同事去食其他嘢早前上openrice見呢間cafe風評唔錯咪試吓,人多可試多幾樣食品一入到去地方雖小,但雅緻乾淨,又有露天枱,但我哋選擇室內卡位坐!我哋點了黑松露醬薯條🍟,蜜糖雞翼,西班牙海鮮飯,煙三文魚pizza,芝士醬薯條,Parma ham pizza😆,冬蔭功蝦意粉🌶🌶👍好喇!開始品評吓啲食物先😋黑松露醬/芝士醬薯條-粗薯條鬆脆松露醬同芝士醬🤔個人比較喜歡松露醬好味啲!😁蜜糖雞翼無乜特別!西班牙海鮮飯唔錯🥘冬蔭功蝦意粉-🌶🌶少少辣唔錯!Parma ham pizza🍕薄脆好味煙三文魚pizza🍕都唔錯!至於飲品總類繁多!下次要試多幾款!😆總括嚟講:食物水準俗,食品唔錯!服務不温不火!環境一流!三五知已談心一流!😁

好喇!開始品評吓啲食物先😋
蜜糖雞翼無乜特別!
西班牙海鮮飯唔錯🥘
冬蔭功蝦意粉-🌶🌶少少辣唔錯!
Parma ham pizza🍕薄脆好味
煙三文魚pizza🍕都唔錯!
至於飲品總類繁多!下次要試多幾款!😆

黑松露醬薯條&蜜糖雞翼