2017-05-05 387 views
同朋友去諾士佛台飲野就去得多,以前都好少會上樓上Bar,因為後生鐘意熱鬧。但人大左,都係鐘意靜靜地同朋友飲野傾計,所以試左呢間新開既樓上Bar,因為貪佢有手工啤同live聽🤣 估唔到有驚喜喎!Live Singer 唱歌好好聽,仲可以點自己想聽既歌,而且食物質素都比同類型既餐廳好好多!我鐘意佢地d食物唔會整到好油膩,意粉做得幾好,意粉本身既軟硬度適中,香蒜辣椒帶子意粉d帶子好大粒😍而且唔會太辣/唔辣,好惹味;大啡菇黑松露意粉個大啡菇好juicy! 不過黑松露味偏淡,有少少失望。小食分面就不過不失,蟹餅同炸魚塊味道都係偏淡同少少乾。宜家食物選擇可能比較少,負責人話都聽左唔少意見,會努力改進,遲d仲會推出更多款式💪🏽 太好了,期待你地改良版同新menu👏🏽(P.S 餐廳既live show 唔係只限於唱歌架!負責人話可能會搞下魔術、棟篤笑等。我想睇棟篤笑喎🤣)

門神手工啤

Lemongrass  Gin  Tonic

香蒜辣椒帶子意粉

大啡菇黑松露意粉

小食分面就不過不失,蟹餅同炸魚塊味道都係偏淡同少少乾。
炸魚手指配黑松露醬

炸蟹肉餅

炸蟹肉餅

2017-04-29
$250 (Dinner)